Descargar EBOOK Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala autor MANEL FIGUERA gratis online


Descargar EBOOK Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala autor MANEL FIGUERA gratis online Título Del Libro: Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala
El tamaño del archivo: 15.17 Mb
El autor del libro: MANEL FIGUERA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497912105

Read full description of the books:Aquesta guia presenta vint-i-cinc circuits d’alta muntanya, escollits per conèixer el Pirineu oriental català, assequibles en un sol dia per a un gran nombre d’excursionistes. Al Pirineu oriental català el cim més elevat és el del Carlit, que ateny l’altitud gens menyspreable de 2.921 m. Tres relleus més sobrepassen els 2.900 m —tossa Plana de Lles, Puigpedrós i Puigmal— i una munió es troba entre els 2.800 m i els 2.400 m, cota mínima que s’atribueix, en les nostres latituds, a la vertadera alta muntanya. El sector que abasta aquesta guia, seguint la base dels 2.400 m com a mínim, va del massís del Canigó a Andorra i l’Alt Urgell en funció del curs dels rius Segre, Gran Valira i Valira d’Encamp o d’Orient fins al port d’Envalira. Tanmateix, no surt de l’àmbit dels Països Catalans —Catalunya Nord, Catalunya estricta i principat d’Andorra—. Cada circuit consta d’una presentació, una fitxa tècnica i una descripció on s’indiquen la ubicació, l’accés, el desnivell acumulat, l’altitud màxima assolida —sempre per damunt dels 2.400 m—, el temps o horari total aproximat, uns consells i els llocs —refugis, cabanes, cases de pagès, hotels, etc.— on allotjar-nos. Les dificultats dels vint-i-cinc itineraris circulars ressenyats no sobrepassen el III grau de l’escala de l’UIAA i disposen de diversos punts per abandonar-los si sorprèn el mal temps o el cansament. Són una manera diferent de recórrer aquest meravellós Pirineu oriental, tant axial com Prepirineu; una varietat més de les moltes que hi podem dur a terme.
El autor es MANEL FIGUERA escribió un interesante libro titulado Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala PDF ISBN (9788497912105) es necesario pagar 12.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MANEL FIGUERA, que te pueden gustar, igual que el libro de Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala PDF
Descargar en EPUB Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB
Descargar en DOC Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala DOC
Descargar en TXT Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala


Adrian

La idea es interesante, pero hay deficiencias en la calidad.

Juan

Interesante el libro, no como en otros

Rocio

Un libro que dejará después de leer un montón de emociones

David

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Sofia

todo bien, rápido descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala autor MANEL FIGUERA gratis online

PDF: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.pdf Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala PDF
EPUB: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.epub Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB
DOC: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.doc Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala DOC
TXT: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.txt Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala TXT