Descargar EBOOK Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades autor FRANCESC ROMA I CASANOVAS gratis online


Descargar EBOOK Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades autor FRANCESC ROMA I CASANOVAS gratis online Título Del Libro: Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades
El tamaño del archivo: 13.86 Mb
El autor del libro: FRANCESC ROMA I CASANOVAS
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497912228

Read full description of the books:Aquesta guia recull 32 itineraris per recórrer el massís de Montserrat. Són propostes per a tots els gustos que es poden fer en una sola jornada sense haver de córrer. El massís de Montserrat té amb prou feines 10 km de llargada i 5 km d’amplada, i encara és menor la zona que es pot recórrer a peu. Montserrat és tan especial que t’enganxa o no hi tornes. La variada monotonia del seu paisatge pot fer que algunes persones, després de fer una única excursió, ja en tinguin prou. Però en la majoria dels casos, després d’una excursió encara et queden ganes de fer-ne d’altres, perquè les possibilitats de combinació dels elements vegetals, minerals i atmosfèrics són gairebé infinites. Roques erosionades que suggereixen formes canviants amb el pas del temps o d’acord amb el nostre estat d’ànim, microclimes que afavoreixen formacions vegetals específiques i sobretot la diferència entre la vessant solana i l’obaga, tot plegat converteix la monotonia en un ritme trepidant. Difícilment caminareu mitja hora pel mateix tipus de paisatge, i això convida a seguir avançant.

Francesc Roma i Casanovas (Sant Martí de Centelles, 1963) va estudiar història contemporània i sociologia. A principis dels anys noranta va començar a investigar la història de l’excursionisme a Catalunya i després va seguir amb l’estudi de la muntanya des del punt de vista de la nova geografia cultural. En el transcurs d’aquesta recerca va doctorar-se en geografia, primer a la Universitat Autònoma de Barcelona i després a l’École des Hautes Études en Sciences So-ciales de París. De les seves darreres publicacions cal destacar Llegendes de la natura (2002), El paradís indicible. La representació de Montserrat a l’edat moderna (2002), Del Paradís a la Nació. La muntanya a Catalunya. Segles XV-XX (2004), i El Montseny. 50 itineraris a peu (2004).
El autor es FRANCESC ROMA I CASANOVAS escribió un interesante libro titulado Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades PDF ISBN (9788497912228) es necesario pagar 11.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FRANCESC ROMA I CASANOVAS, que te pueden gustar, igual que el libro de Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades PDF
Descargar en EPUB Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades EPUB
Descargar en DOC Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades DOC
Descargar en TXT Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades


Alvaro

El tiempo pasaba volando.

Daniel

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Sofia

Un aspecto interesante desde el otro lado

Alvaro

yo no era capaz de entender de este libro

Noa

no, en absoluto no me gustó el libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades autor FRANCESC ROMA I CASANOVAS gratis online

PDF: montserrat-les-32-millors-excursions-i-vies-ferrades.pdf Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades PDF
EPUB: montserrat-les-32-millors-excursions-i-vies-ferrades.epub Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades EPUB
DOC: montserrat-les-32-millors-excursions-i-vies-ferrades.doc Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades DOC
TXT: montserrat-les-32-millors-excursions-i-vies-ferrades.txt Montserrat: les 32 millors excursions i vies ferrades TXT